Obavještenja

blog-img
Osnovne studije
INNOFOOD konferencija

Završna Konferencija inovativnog projekta pod nazivom „Inovacije proizvoda i procesa u crnogorskoj prehrambenoj industriji – INNOFOOD“ će se održati 15.12. sa početkom u 11:00h, u nastavku više informacija:

Uvažene koleginice i kolege,

 
Fakultet za prehrambenu tehnologiju, bezbjednost hrane i ekologiju Univerziteta Donja Gorica, organizuje završnu Konferenciju tokom koje će biti predstavljene aktivnosti i rezultati inovativnog projekta pod nazivom „Inovacije proizvoda i procesa u crnogorskoj prehrambenoj industriji – INNOFOOD“. Konferencija će biti održana 15. decembra 2021. godine sa početkom u 11h. Obzirom na ograničenja koja diktiraju protiv-epidemijske mjere, prisustvo studenata je planirano online putem (Zoom platforma)
 
Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da svojim prisustvom date svoj doprinos u sagledavanju aktivnosti i postignutih rezultata, ali i planiranju nastavka saradnje i daljeg razvoja i unapređenja u ovoj oblasti. Više informacija, link za pristup i agendu događaja možete pronaći u pozivu koji se nalazi u prilogu. 
 
Vjerujući da prepoznajete značaj ovog događaja, ali i naše buduće saradnje, unaprijed zahvaljujemo. 


S poštovanjem, ​
 
INNOFOOD Tim. ​​​​​
Povezani fajlovi: