Obavještenja

blog-img
Osnovne studije
Predstavljanje Fakulteta za prehrambenu tehnologiju, bezbjednost hrane i ekologiju na Televiziji i Radiju Nikšić

Saradnici mr Andrea Milačić i mr Amil Orahovac predstavili su Fakultet za prehrambenu tehnologiju, bezbjednost hrane i ekologiju na Televiziji i Radiju Nikšić. U okviru gostovanja, kolege su detaljno govorile o ciljevima fakulteta, različitim smjerovima studiranja, kao i o aktivnostima koje se sprovode na fakultetu. Posebna pažnja bila je posvećena prilikama koje se nude studentima, kao i opisu studentskog života na Univerzitetu Donja Gorica.

 

Andrea i Amil su istakli važnost obrazovanja u oblasti prehrambene tehnologije i bezbjednosti hrane, te kako fakultet aktivno radi na pružanju kvalitetnog obrazovanja i praktičnog iskustva studentima. Takođe su razgovarali o inicijativama i projektima u kojima studenti mogu učestvovati, čime se dodatno podstiče njihovo angažovanje i profesionalni razvoj.

 

Gostovanje je dostupno za gledanje na sljedećem LINK-u. 

Pozivamo sve zainteresovane da pogledaju emisiju i saznaju više o mogućnostima koje nudi Fakultet za prehrambenu tehnologiju, bezbjednost hrane i ekologiju na Univerzitetu Donja Gorica, kontaktiraju nas putem sajta, email adrese (fptbhe@udg.edu.me), naših društvenih mreža (Instagram i Facebook) ili nas posjete.