Obavještenja

blog-img
Osnovne studije
Poziv za učešće: Napredni kurs o higijenskom inženjeringu i dizajnu

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da će se u oktobru održati nastavak Naprednog kursa o higijenskom inženjeringu i dizajnu!

Cilj ovog kursa je da pruži znanja i uvid u higijenski dizajn opreme i svih aspekata higijenskog inženjerstva posebno za prehrambenu, ali i kozmetičku, farmaceutsku, biotehnološku i hemijsku industriju. Ovaj kurs namijenjen je svim uključenim licima gore navedenih industrija, predstavnicima nauke i prosvjete, kao i studentima.

 

Prošlogodišnja organizacija ovog kursa je privukla veliku pažnju, pa je shodno tome organizovan nastavak istog. I ove godine organizacija događaja je u potpunosti finansirana od strane Centra izvrsnosti, zbog čega je kurs besplatan za sve učesnike. Na kraju kursa, svim polaznicima će biti dodijenjen i sertifikat.

 

Prijava za događaj je obavezna i traje do 01. oktobra 2024. Prijava se može izvršiti putem sledećeg LINK-a. Više informacija o događaju će biti naknadno objavljeno

 

Prijavite se sada i iskoristite jedinstvenu priliku za besplatno praćenje kursa koji će vam omogućiti da usvojite neophodna znanja koja će unaprijediti vašu stručnost i osigurati konkurentnost na tržištu!